Hoe te bestellen

Neem contact op met de klantenservice van Polhus als u vragen heeft over prijzen, het assortiment, de levering enz. 

U kunt op de volgende manieren producten bij Polhus bestellen: 

- Via de website - leg het product in uw winkelmandje en ga naar de kassa.

- Via e-mail  info@polhus.be

- Per telefoon: 0800 70 878. U kunt ons op werkdagen bereiken van: 09.00 - 17.00 uur


We bieden de volgende betaalopties aan: 

- Betalen per creditcard 

U registreert uw kaartgegevens op een veilige pagina, waarna het bedrag van uw kaart wordt afgeschreven. De gehele transactie verloopt via een versleutelde verbinding en is zeer veilig. Zodra de bestelling afgerond is, versturen we uw goederen.

- Vooruitbetaling op factuur 

Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst wordt er een factuur zonder extra kosten naar uw e-mailadres verstuurd of per post. U maakt het bedrag over op dezelfde manier als u uw andere rekeningen betaalt. Wanneer het geld op onze rekening staat, versturen wij uw bestelling.

- Betaling met PayPal

Betaal eenvoudig, snel en veilig uw bestelling met PayPal. Met of zonder account, vanaf uw PayPal rekening of middels kaartbetaling. Veilige transacties op basis van e-mailadres, er worden geen persoonsgegevens gedeeld. Op het moment dat de PayPal transactie voltooid is, gaan wij verder met de voorbereiding van verzending van uw bestelling.

- Directe bankoverschrijvingen met Bancontact

Wanneer u betaalt met directe overschrijving via Bancontact, wordt u gevraagd uw bank te selecteren en in te loggen zoals u gewend bent. Kies vervolgens van welke rekening u wilt betalen en bevestig de betaling. Dat is alles wat nodig is.

- Betaling met Payconiq by Bancontact

Shop en betaal je met een tablet of smartphone waar de app op is geïnstalleerd? Kies bij het betalen dan voor Bancontact of Payconiq. Zo kom je vanzelf in de Payconiq by Bancontact-app terecht. Controleer het bedrag, bevestig je betaling en ’t is gebiept!

Directe bankoverschrijvingen met Trustly

Wanneer u betaalt met directe overschrijving via Trustly, wordt u gevraagd uw bank te selecteren en in te loggen zoals u gewend bent. Kies vervolgens van welke rekening u wilt betalen en bevestig de betaling met de authenticatiemethode die u het liefst gebruikt. Dat is alles wat nodig is.