Over Polhus

Polhus behoort tot een van de sterkste en snelst groeiende merken in de e-commerce op het gebied van houten huisjes in Europa. Wij verkopen zelf ontworpen Zweedse blokhutten, sauna's, speelhuisjes en nog veel meer. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Malmö, Zweden en wij hebben magazijnen in Estland, waar ook onze productie plaatsvindt.

Polhus is opgericht in 2001 in Mora, Zweden en wij hebben ons gespecialiseerd in houten huisjes. Onze producten worden geproduceerd als houtstapelbouw huisjes of als bouwelementen voor een eenvoudige en soepele montage. Naast houten huisjes vindt u ook hoogkwalitatieve tuinkassen, houtgestookte hottubs en buitensauna's in ons assortiment.

De productie

De productie vindt plaats in de Baltische staten en wordt aangestuurd door ervaren medewerkers uit Scandinavië. Ons doel is om kwalitatief hoogwaardige huisbouwpakketten tegen gunstige prijzen te leveren. De grondstoffen zijn afkomstig van bekende internationale leveranciers die staan voor een hoge en constante kwaliteit.

We breiden nu uit naar meer Europese landen en leveren tegenwoordig aan alle Scandinavische landen, evenals Finland, Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk. In 2020 hebben we in totaal 7063 bestellingen afgeleverd aan een groot aantal tevreden klanten in de verschillende landen.

polhus houses

De medewerkers van Polhus

Wij, de medewerkers van Polhus, hebben jarenlange ervaring met productie, kwaliteitsmanagement, logistiek en klantenservice. Via onze telefooncentrale komt u in contact met onze deskundige klantenservicemedewerkers en verkopers, en onze afdeling voor bouwtechnisch advies. Bij ons krijgt u hulp als u zelf wilt bouwen, en het brede assortiment van Polhus heeft voor ieder wat wils!

Oscar Troedson
CEO
Anton Troedson
CMO
Håkan Andersson
Product Development Manager/COO
Leonora Larsen
Customer Service Team Leader
Jennifer Nilsson
Country Manager Germany
Matilda Ericsson
Content Manager
Peter Stefansson
Sales & Customer Service
Emma Andersson
Logistics Assistent
Adam Uvgård
Supply Chain Manager