Garage

Meer dan een garage.

De praktische houten garagebouwpakketten van Polhus voor één of twee auto's en met of zonder tuinschuur, vervullen echt hun functie. De houten garage is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met een grote keuze aan houten garages met carport. Naast uw auto krijgt u ook ruimte voor veel van uw dierbare bezittingen, waardoor u de kans op schade verkleint. Aan het plafond en aan de muren kunt u tuingereedschap, ladders, en een dakkoffer voor de auto hangen. De garage biedt u de mogelijkheid uw auto te verwarmen met motorverwarming, u hoeft niet in de regen te staan om de auto in of uit te laden, en het beste van alles - u hoeft geen ruiten te krabben. Een garage tijdens de zomermaanden heeft vergelijkbare voordelen, aangezien u dan in een heerlijk koele auto kunt gaan zitten.

Houten garage - Bouwpakketten klaar voor montage

Als u uw spullen en gereedschap in goede staat wilt houden en de tuin schoon wilt houden, kiest u ervoor om de garage te gebruiken als tuinschuur, met ruimte voor een grasmaaier, kinderwagen, autobanden, fietsen, gereedschap, etc. 

Het materiaal voor onze producten is met zorg en gevoel voor kwaliteit gekozen. Onze houten garagebouwpakketten zijn makkelijk te monteren en ongeverfd. Het is veel gemakkelijker dan u denkt om een houten garage te bouwen! Koop uw houten garage bij Polhus, u zult niet teleurgesteld zijn.

Garages voor

Ons assortiment biedt verschillende opties, van compacte garages voor één auto tot uitgebreide garages voor meerdere auto's met opbergruimte. Kies uit verschillende garages die naadloos aansluiten bij de esthetiek van je woning. Of je nu een garage wilt die de architectuur van je huis aanvult of niet, wij hebben een selectie die aan je behoeften voldoet.