/ Speelhuisjes

Speelhuisjes

Creëer speelruimte door een speelhuisje te bouwen - we hebben speelhuisjes tegen goede prijzen die spelen en creativiteit aanmoedigen.

Geef de kinderen een eigen huisje in de vorm van een houten speelhuisje, dat voor een kind al snel verschillende situaties en werelden kan creëren. Kinderen

Lees meer

Polhus Deluxe

Onze mooiste speelhuisjes, Deluxe, zijn hoogkwalitatieve huisjes die gemaakt zijn van eersteklas hout. De speelhuisjes doen denken aan echte huisjes en hebben details als erkers, terrassen en kleine hekken. Hier kunnen veel kinderen samen spelen, en alle broers en/of zussen of vrienden kunnen worden uitgenodigd om mee te doen. Onze speelhuisjes zijn een constante bron van nieuwe spellen, die luie zomerdagen echt een boost zullen geven. De speelhuisjes zijn ontworpen met de gedachte een huisje te bieden waar de kinderen niet meteen uit zullen groeien, zodat ze voor vele mooie herinneringen en leuke fantasiespellen zullen zorgen. Creëer een leuke plek voor de kinderen waar ze vrij kunnen spelen en herinneringen voor het leven kunnen creëren.

Polhus Original

Onze mooie en traditionele speelhuisjes zijn een echte droom voor de meeste kinderen. Hier kunnen de kinderen zich terugtrekken uit de wereld van de volwassenen en rechtstreeks in hun eigen fantasiewereld stappen. De mogelijkheden met de speelhuisjes zijn vrijwel eindeloos, waardoor er altijd nieuwe spellen en toepassingen bedacht kunnen worden. De speelhuisjes zijn er in verschillende varianten, van funkis-varianten tot huisjes die aan echte kleine huizen doen denken. Een speelhuisje is het perfecte verjaardagscadeau, dat de kinderen zich voor altijd zullen herinneren!