Chalets

Koop een Zweedse chalet - een kleine, knusse en woning. Polhus biedt kant-en-klare Zweedse chalets voor wie een ruime recreatiewoning zoekt, zoals een zomerhuisje of gastenverblijf, of voor wie gewoonweg extra woonruimte nodig heeft.

5159.0044 29489.999
Toon campagneproducten
Sorteren op:

Zweedse chalets - Indeling

In onze huisjes is er voldoende ruimte voor bedden, een keuken, badkamer en woonkamer. De grootte van de Zweedse chalet mag niet worden onderschat. Met praktische meubels en creatief denken creëert u een gezellige woonruimte met plek voor veel nieuwe herinneringen, op een relatief kleine oppervlakte.

Zweedse chalet - Monteringsklare bouwpakketten

Het huisje kan worden gebruikt als permanente woning, maar kan ook dienst doen als garage, tuinschuur of gastenverblijf. Bij Polhus kunt u een Zweedse blokhut kiezen met grote ramen en deuren van glas die voor veel lichtinval zorgen, of een blokhut geheel zonder ramen als daar uw voorkeur naar uitgaat. We hebben ook Zweedse blokhutten met zolder. 

De kosten van een Zweedse chalet variëren afhankelijk van het model dat u kiest. Isolatie, dak, regenpijp en meer kunt u als extra optie erbij kopen. Wij leveren bouwpakketten voor alle smaken en budgetten. Koop een Zweedse blokhut tegen een goede prijs bij Polhus.