Tuinkas

Een moderne tuinkas is een plek waar zowel mensen als planten kunnen groeien. We hebben een aantal fijne tuinkassen ontwikkeld met de focus op hoge kwaliteit en praktische details. 

Onze tuinkassen zijn makkelijk te monteren en geschikt voor in de meeste tuinen. Alles om een ontspannende oase te creëren, waar u kunt genieten van al het groen!

Tuinkas Laura
€ 3.790

Tuinkas Laura

7 m², 10 m², 14 m²

Moderne tuinkas in stijlvol zwart design - een heerlijke plek om zowel planten te kweken als in te zitten met vrienden of familie. Kies ook een handig bouwpakket van Polhus en geniet het hele seizoen. Met een bouwtijd van slechts enkele dagen bent u al snel klaar om de tuinkas in te richten!

  • Grote deuropening
  • Extra hoogte (210 cm)
  • 4 mm veiligheidsglas
Lees meer
Tuinkas Tobias
€ 2.490

Tuinkas Tobias

7 en 10 m²

Mooie tuinkas in een klassieke stijl met veel ruimte voor de planten om te groeien! Kies ook voor een stijlvolle en praktische kas en word één van onze duizenden tevreden klanten. De montage kost u slechts een paar dagen.

  • Ingebouwde dakafvoer
  • Geproduceerd in Europa
  • 4 mm veiligheidsglas
Lees meer
Tuinkas Elizabeth
€ 4.790

Tuinkas Elizabeth

10 m² en 14 m²

Gezellige tuinkas / oranjerie in een tijdloos design - een weelderige ruimte voor ontspanning en gezelligheid. Het bouwpakket wordt gemonteerd op een mooie, gemetselde fundering. In slechts een paar dagen is de tuinkas klaar om ingericht te worden!

  • Afsluitbare, royale dubbele deuren
  • Hoogste kwaliteit in alle materiaalkeuzes
  • 4 mm veiligheidsglas
Lees meer

Paviljoens, Tuinpaviljoens en Serres


€ 4.890

Elegante en ruime tuinkas met moderne zwarte details - een prachtige oase om in te kweken en te ontspannen! Kies ook een slim ingedeelde tuinkas en geniet van lange lentedagen in het groen. U kunt het flexibele bouwpakket in slechts een paar dagen in elkaar zetten!

Lees meer
€ 3.990

Stijlvolle wandgemonteerde tuinkas / serre die de ruimte om te kweken en voor gezelligheid maximaliseert! Kies ook een kwalitatieve tuinkas en word één van onze honderden tevreden klanten. Met een bouwtijd van slechts enkele dagen en flexibiliteit wat betreft de plaatsing van de deur, heeft u in een mum van tijd een nieuwe aanwinst voor uw leven in de natuur.

Lees meer
€ 4.090

Decoratieve tuinkas in modern paviljoenmodel - een heerlijke plek om het buitenseizoen in af te trappen! Kies ook voor een praktisch bouwpakket en word één van onze duizenden tevreden klanten. Binnen enkele dagen bent u klaar om uw prachtige groene ruimte in te wijden!

Lees meer

Accessoires die uw tuinkas compleet maken