/ Wandisolatiepakket, 20 m², 70mm
Wandisolatiepakket, 20 m², 70mm

Wandisolatiepakket, 20 m², 70mm

Artikelnr.: IP_Inside_6038/70mm

Houd de warmte in uw huis met ons praktische en handige isolatiepakket! Het pakket bevat alles wat u nodig hebt om uw muren te isoleren. Koop zelf een isolatiepakket van Polhus - en word een van onze duizenden tevreden klanten!

€ 1.039

Inclusief btw
Uiteraard gratis verzending!
Voorraadstatus: Bestelartikel Levertijd: 1 tot 2 weken
Vraag een offerte aan

Meer informatie

Met ons complete pakket is het isoleren van de muren soepel en eenvoudig. Het verlaagt niet alleen uw verwarmingskosten, maar fungeert ook als een geluidsisolator. Het isoleren van uw muren is niet zo ingewikkeld als veel mensen denken. Bekijk onze 3D-films voordat u begint - zo krijgt u een goed basisbegrip.

Het isoleren van uw muren is een slimme investering die de verwarmingskosten verlaagt, het geluid isoleert en het comfort van uw woning verhoogt. Het pakket is compleet met afgemeten hoeveelheden, maar het kan zijn dat u het materiaal moet knippen en aanpassen. Interne bekleding en schuifijzers zijn niet inbegrepen - kijk onder optionele extra's en u zult ze daar vinden. Ons dakisolatiepakket bevat voldoende bouwfolie om ook de muren te bedekken, daarom is bouwfolie niet inbegrepen in dit pakket.

Als u gaandeweg vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze deskundige klantendienst en zij zullen u verder helpen.

Inbegrepen in het pakket:

  1. Winddicht doek
  2. Houten balken
  3. Isolatie
  4. Bouwfolie
  5. Vlak paneel
  6. Schuifbeslag afzonderlijk verkrijgbaar
  7. Schroeven 

Wij leveren jaarlijks honderden chalets en onze experts helpen u graag verder als u vragen hebt voor, tijdens of na uw project. Aarzel niet om contact op te nemen als u begeleiding nodig heeft of vragen heeft over onze mogelijkheden!

Specificaties

INBEGREPEN IN DE LEVERING

- 1 pak houtschroeven (100 stuks): 5 x 60 mm

- 2 rollen Winddicht doek: 37,5 m2

- 6 isolatiepakketten: 70 mm

- 40 stuks houten regels: 2400 x 45 x 70 mm

- 50 stuks. gipsplaat: 2400 x 25 x 70 mm

- 1 rol bouwfolie: 60 m2

Vergelijkbare producten

Andere gekochte producten