Artikelen

Start / Artikelen / Een Zweedse blokhut bouwen

Een Zweedse blokhut bouwen

Het bouwen van een Zweedse blokhut in uw tuin kan een slimme manier zijn om een extra inkomen te genereren, het kan een eerste huis zijn voor de tiener die uit huis wil of een gastenhuisje voor wanneer familie en vrienden op bezoek komen. Er zijn duizend redenen om meer ruimte te willen en het is ook makkelijker dan u zou denken om een Zweedse blokhut te bouwen.

Een compromis dat geschikt is voor velen

U kunt Zweedse blokhut bouwen van los hout, maar zelf Zweedse blokhutten bouwen kost tijd en stelt hoge eisen aan de bouwer. Een Zweedse blokhut als bouwpakket kopen is een compromis dat bij meer mensen past. Dan kunt u in alle rust het model uitkiezen, een Zweedse blokhut krijgen mét bouwtekening en vooraf de kosten weten. De prijs van een Zweedse blokhut hangt af van het model dat u kiest. Velen vinden het prettig om vooraf te weten wat de prijs wordt.

Voor sommige klanten is het juist de werkdruk die angst aanjaagt. De mensen gaan nóg een stapje verder en kopen hun Zweedse blokhut sleutelklaar. Ze willen misschien liever niet zelf bouwen en laten het bouwproces daarom over aan professionals en komen zelf pas kijken als het tijd is om het huis in te richten. Dat kan ook met een bouwpakket van Polhus. Wij hebben contact met vakmensen in het hele land, die klanten die het niet zelf willen doen kunnen helpen met de montage.

Wees niet bang voor het werk

Maar wees niet bang voor het werk! Polhus bouwpakketten zijn zo ontworpen dat zelfs klanten zonder bouwervaring dit kunnen, met behulp van de meegeleverde handleidingen en bouwtekeningen. Bovendien zijn Polhus-bouwexperts met uitgebreide ervaring van Zweedse blokhutten slechts één telefoontje van u vandaan tijdens het hele bouwproces, en ze staan voor u klaar om tips en advies te geven.