Artikelen

Start / Artikelen / Blokhutten voor permanente bewoning

Blokhutten voor permanente bewoning

De coronapandemie heeft voor een nieuwe groene golf gezorgd. Werknemers begonnen hun personeel aan te raden om vanuit huis te werken om de verspreiding van het virus te verminderen, en velen ontdekten de voordelen van het overdag thuis zijn. Dat betekent ontbijten met de kinderen, niet in de file staan op weg naar het werk, reistijd besparen en in alle rust uw eigen lunch kunnen klaarmaken. De meetings die eerder plaatsvonden in conferentieruimtes konden prima online worden gehouden. Ze waren vaak ook effectiever en gestructureerder dan wanneer iedereen op één plek verzameld was.

Als u op zijn minst een paar dagen in de week vanuit huis kunt werken, betekent dat dat u verder van uw werkplaats kunt wonen. We hoeven niet allemaal hutje-mutje te wonen in steden, maar kunnen in een dorp of op het platteland wonen, waar de huisprijzen en grondprijzen veel lager zijn dan in grotere dorpen of steden. We leerden dat een ander leven mogelijk is. De prijs van blokhutten steeg enorm toen steeds meer mensen erachter kwamen dat het leven buiten de stad veel voordelen met zich meebracht.

Veel mensen willen graag langer in hun zomerhuisjes blijven na het weekend of na de zomer. Plotseling is dit mogelijk. Maar als u het hele jaar of het grootste gedeelte van het jaar in uw blokhut gaat wonen, dan is men meestal niet even tevreden met de standaarden waar u normaal tijdens een paar weken in de zomer geen problemen mee heeft. Als u zowel in de blokhut gaat wonen als werken, is er een hogere bouwstandaard vereist en is niet zomaar elk huisje geschikt.

De blokhutten van Polhus voldoen aan de hoge eisen van de klant, eerdere kopers kunnen hiervan getuigen. In het assortiment vindt u een model voor iedereen en dankzij onze extra opties kunt u als klant zelf de details kiezen die belangrijk voor u zijn, en voor de omgeving waar de blokhut komt te staan. Er zijn verschillende houtdiktes, isolatiepakketten en dakbekleding, en u kunt ook kiezen uit dubbel en trippleglas voor uw ramen. 

Door een bouwpakket van Polhus te kopen, krijgt u niet alleen de mogelijkheid om meer persoonlijke keuzes te maken. Het houdt ook de prijzen laag, zodat u zich de meest luxe alternatieven kunt veroorloven. Het bouwpakket zorgt er ook voor dat u minder afhankelijk bent. Door een blokhut te kopen die u overal kunt plaatsen, kunt u een stukje onbebouwde grond kopen, of mét een huis dat niet aan uw eisen voldoet en het snel verwisselen voor een Polhus. Misschien werkt u binnen enkele maanden wel vanuit thuis, in uw eigen droomhuis.