Artikelen

Start / Artikelen / Wandtuinkas

Wandtuinkas

Een wandtuinkas is een "slimme" variant van een tuinkas, die minder plek op uw perceel in beslag neemt, en bovendien profiteert van de warmte van de muur van uw woonhuis. Zo blijft de wandtuinkas op een natuurlijke manier vrij van vorst en uw planten doen het beter in een warmere omgeving in de tuinkas . Door de opwarming van zowel de zon als de warmte van de muur, kunt u het kweekseizoen voor uw planten en bloemen verlengen.

Meestal wordt de tuinkas zo geplaatst dat deze het grootste gedeelte van de dag in de zon staat. Dit kan voor wat problemen zorgen in de zomer. Het kan namelijk zijn dat de tuinkas uw woonhuis verwarmt als de warmte niet op een goede manier geventileerd wordt (de tuinkas ligt namelijk tegen uw huis aan). Dit kan worden opgelost door ramen te openen wanneer het het warmst is.

Tuinkas Jonas Aanbieding! Geldt alleen tot en met 31/8
€ 3.743 € 4.990

Stijlvolle wandgemonteerde tuinkas / serre die de ruimte om te kweken en voor gezelligheid maximaliseert! Kies ook een kwalitatieve tuinkas en word één van onze honderden tevreden klanten. Met een bouwtijd van slechts enkele dagen en flexibiliteit wat betreft de plaatsing van de deur, heeft u in een mum van tijd een nieuwe aanwinst voor uw leven in de natuur.

  • Ingebouwde dakafvoer
  • Geproduceerd in Europa
  • 4 mm veiligheidsglas
Lees meer

Een wandtuinkas kan worden gebruikt als een oranjerie , tuinkas, als serre of als een combinatie van allemaal! Dek de tafel voor een diner, lees een boek, richt het in als kantoor, zet er een bananenboom in - de mogelijkheden zijn eindeloos. Een alles-in-éénpakket om te kweken en voor gezellige momenten.

Voordat u een wandtuinkas koopt kan het handig zijn om aan het volgende te denken:

Zwarte wandtuinkas/h2>

Voor een wat meer unieke en exclusieve uitstraling (vergeleken met de gewone, zilveren "aluminiumlook") kunt u kiezen voor een wandtuinkast in een zwarte kleur. Deze is meestal makkelijker te matchen met uw woonhuis en geeft uw tuin een decoratief tintje.Als u het model gekozen heeft, is het belangrijk dat u ervoor zorgt dat uw nieuwe favoriete plekje veilig en stevig staat en bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. De wandtuinkassen van Polhus worden gemaakt van hoogkwalitatief aluminium en gegoten op een sokkel om bestand te zijn tegen de meest gure weersomstandigheden.


Gerelateerd aan wandtuinkas

Alles Polhus Tuinkas

Bouwvergunning tuinkas

Zo bouwt u uw oranjerie

Een tuinkas bouwen