/ Muurisolatiepakket 70 mm - 10 m2
Muurisolatiepakket 70 mm - 10 m2

Muurisolatiepakket 70 mm - 10 m2

Artikelnr.: WIP_Inside_3330/70mm

Houd de warmte in uw huis met ons praktische en handige isolatiepakket! Het pakket bevat alles wat u nodig hebt om uw muren te isoleren. Koop zelf een isolatiepakket van Polhus - en word een van onze duizenden tevreden klanten!

€ 469

Inclusief btw
Uiteraard gratis verzending!
Voorraadstatus: Bestelartikel Levertijd: 1 tot 2 weken
Vraag een offerte aan

Meer informatie

Weg met een tochtig en koud huisje! Met ons complete pakket is het isoleren van uw huis vlot en eenvoudig. Alles wat u nodig hebt is inbegrepen en de hoeveelheden zijn afgemeten volgens de huizen, maar het kan zijn dat u het materiaal moet snijden en aanpassen. Interne bekleding en schuifijzers zijn niet inbegrepen - kijk onder optionele extra's en u zult ze daar vinden. Ons dakisolatiepakket bevat voldoende bouwfolie om ook de muren te bedekken - daarom is bouwfolie niet inbegrepen in dit pakket.

Bekijk onze 3D-films voor u aan de slag gaat - u krijgt een goed basisbegrip en overzicht!

Inbegrepen in het pakket

  1. Schroeven
  2. Ons dakisolatiepakket bevat voldoende bouwfolie om ook de muren te bedekken - daarom is bouwfolie niet inbegrepen in dit pakket.
  3. Isolatie
  4. Windbreekdoek inbegrepen bij het huis
  5. Vlak paneel

Wij leveren honderden huisjes per jaar en onze experts helpen u graag verder als u vragen heeft voor, tijdens of na uw project. Aarzel niet om contact op te nemen als u advies nodig hebt over isolatie of andere opties. Onze deskundige klantenservice beantwoordt graag uw vragen.

Specificaties

INBEGREPEN IN DE LEVERING

- 1 pak houtschroeven (100 stuks): 5 x 60 mm

- 4 pakken isolatie: 70 mm

- 35 stuks vlak paneel: 2400 x 25 x 70 mm

Vergelijkbare producten

Andere gekochte producten